Bodza csoport

Sokszínű gyereksereg a Bodzásoké, minden csöppség különös, különleges és csodálatos egyéniség. 
A gyermekeink életében kiemelt szerepet kap a szabad játék, hiszen a gyermek legfejlesztőbb tevékenysége a játék, ezen keresztül fedezi fel a világot.

„Az ember csak ott egészen ember, ahol játszik.” (Friedrich Schiller)

A szeretet és gondoskodás átszövi a kicsi, és nagyobb Bodzák mindennapjait, akik sok érdekes játékon keresztül ismerkednek meg a környező világ rejtelmeivel. Sokszínű programokkal, sétákkal, megfigyelésekkel színesítjük a Bodza csoport életét, így ismerkedve közvetlen környezetünkkel.
Életünkben fontos szerepet kapnak a néphagyományok, a jeles napok is, és ezek mellett digitális táblánk segítségével kézzelfogható közelségbe hozzuk messzi vidékek tájait, új felfedezőutakat járunk be, még színesebbé és tartalmasabbá tesszük projektjeinket. Megfigyeljük a gólya családot, ahogyan a fészkükön ülve kiköltik és felnevelik a fiókáikat, a kódolás alapjaival ismerkedünk és gyönyörű klasszikusokat hallgatva a festészet kis művészeivé válnak gyermekeink.
Csoportunkban a nagyobb óvodásaink szívesen segítenek a kisebb társaiknak a mindennapok során, így alakulnak gondoskodó „nagytestvérekké”.

Szerető és összetartó közösség a miénk.

„A gyermekeink akkor tanulják meg a szeretetet, amikor alanyi jogon érzik, hogy szeretve vannak, és nem csak a különleges teljesítményeikért, hanem pusztán önmagukért is szerethetők.”  (Simon András)
Horváthné Tóth Anna

Horváthné Tóth Anna

Óvodapedagógus
Várfoki Gabriella Júlia

Várfoki Gabriella Júlia

Óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus, mesterpedagógus
Tóth Boglárka

Tóth Boglárka

pedagógiai asszisztens
Oszlánszky-Simon Kitti

Oszlánszky-Simon Kitti

Dajka