Málna csoport

A Málna csoport 2013-ban alakult. Jó kedélyű, néha kicsit hangos társaság, de ez ne ijesszen meg senkit! A humor, a vidámság fontos számunkra, ezért mosoly jellemzi mindennapjainkat.

Aki ellátogat hozzánk, megismerkedhet Málna Macival, aki nemcsak a málnát szereti nagyon, hanem a gyerekeket is. Kitűnő hallása és kifinomult szaglása, hatalmas szíve, megértő szavai és figyelmessége sokszor segítségére van kicsinek és nagynak egyaránt.

Málna Maci segítségével tervezzük napjainkat és fedezzük fel környezetünket. Sokat barangolunk, játszunk a friss levegőn, mert hisszük, hogy a változatos, sokoldalú mozgásformák, a spontán tapasztalatszerzés fejlesztőleg hat a gyerekekre. Ilyenkor bizony előfordul, hogy felöltjük a „kaméleon bundát”, azaz belesimulunk a természetbe, együtt lélegzünk vele.
Mindent megteszünk, hogy gyerekeink boldogságának ne szabjunk értelmetlen határokat.  Szeretjük, hogy nem vagyunk egyformák, sokkal inkább igazi egyéniségek! Mindenkit önmagához mérünk, és igyekszünk egyéni utakat biztosítani gyerekeink számára egészen az iskoláig, bízva benne, hogy boldogan és magabiztosan fogják az iskolás éveiket megkezdeni.

„Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.”
(Wass Albert)
Lukátsyné Andruskó Diana

Lukátsyné Andruskó Diana

Óvodapedagógus, Alapozó terápiás mozgásfejlesztő, Bozsik program vezetője
Radványi Rita

Radványi Rita

Óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus
Vad Anikó

Vad Anikó

pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens
Bérces Krisztina

Bérces Krisztina

Dajka