Vackor csoport

Csoportunkat díszíti egy mesés Vackorfa.

Ennek a Vackorfának gyümölcsei a Vackoros óvodások, akik együtt érlelődnek, ezért kiemelten fontos nekünk, hogy egymás szeretetére, elfogadására, segítésére bíztassuk, bátorítsuk őket.

Mind bent és kint a szabadban játékkal, dallal, tánccal, mesével ismerkedünk a környező világgal. Minden nap egy újabb lehetőség a rácsodálkozásra.

A Vackorfán nincs két egyforma Kisvackor. Fejlődésüket egyéni igényeik szerint kísérjük nyomon, így biztonságban cseperedhetnek óvó kezeink között.

Meséink, verseink témája aszerint változik, ahogy az évszakok, jeles napok jönnek-mennek az év körforgása alatt.

A Vackor csoportból mindig messze száll a vidám ének és a furulyaszó! Zenei világunk színes és változatos. Van úgy, hogy hangszerekkel, van, hogy kézzel-lábbal, testhangokkal, zenélünk, a dal ritmusára mozgunk, táncolunk és nagyon sokat nevetünk!

Kreatív műhelyünk mindig nyitva áll a gyermekek előtt, megismerkedhetnek többféle hagyományos, illetve újfajta alkotási technikával.

Előre tervezett elképzeléseinket örömmel egészítjük ki a gyermekek fantáziája, ötletei szerint, ösztönözve őket az önálló kezdeményezésre, gondolkodásra. Így lesz igazán átélhető és közös egy-egy napunk élménye.

Figyelünk az otthonos légkör kialakítására, a rendre, a biztonságra, a szokások következetes betartására, és arra, hogy mindenki barátokra leljen és jól érezze magát közösségünkben!

Bagladi Ágnes

Bagladi Ágnes

Óvodapedagógus
Fejes Judit

Fejes Judit

Óvodapedagógus
Tóth Boglárka

Tóth Boglárka

pedagógiai asszisztens
dr. Gáll Gyöngyi

dr. Gáll Gyöngyi

Dajka