Cinege csoport

A mi kis csoportunk első évét tölti Kaszáló utcai épületben, de igazából azt is mondhatnám, hogy szerte a világban megtalálhatóak vagyunk, hiszen a képzeletünket, fantáziánkat használva folyamatosan úton vagyunk. Természetesen sokszor valóban elindulunk gyalog, vagy biciklivel, hiszen egy csodálatos helyen élünk. Meglátogatjuk a közeli játszótereket, a Békás-tavat, fára mászunk. Minden alkalmat megragadunk, hogy a szabad levegőn mozoghassunk.
Vagyunk vagy százan nap mint nap, hiszen egy képzeletbeli Manó család összes tagja is hozzánk tartozik. Ők segítik a mindennapjainkat, vagy éppen mi segítünk nekik, ha bajba keverednek. Rajtuk kívül még a csendmadarak is fontos lakói a csoportunknak.
A kézműves tevékenységek, az alkotás szépsége is hozzátartozik életünkhöz. A mozgás örömének átadása az egyik legfontosabb célunk, ezért nagy örömmel fogadtuk, hogy új otthonunkban már a tornaterem ad helyet a mozgásos játékoknak.
Ragaszkodunk jellegzetes és különleges szokásainkhoz, csoportos hagyományainkhoz, ahol a családokra mindig számítunk, és számíthatunk is. Ilyenek például a nagyszülőkkel az adventi készülődés, az apák napi focimeccs vagy a búcsúzó nagyokkal közös sátorozás.
Cinegésnek lenni nagyon jó, hiszen ez az óvoda a világ közepe számunkra!
Kalicz Krisztina

Kalicz Krisztina

Óvodapedagógus, gyermekjóga oktató
Láng Mária

Láng Mária

Óvodapedagógus
Gonda Noémi

Gonda Noémi

pedagógiai asszisztens
Bulyáki Zsuzsanna

Bulyáki Zsuzsanna

Dajka